Speciális fényforrások

Amikor fényforrásokról beszélünk, akkor elsősorban a világítás jut eszünkbe pedig láthatatlanul a speciális célú fényforrások (UV, INFRA, speciális célú LED, halogén) is a mindennapjaink részét képezik. UV fényforrások kellenek a nyomdaiparban, a bankjegy vizsgálókban, a rovarcsapdákban, a levegő vagy víztisztításhoz, vannak UV reagens ragasztók, festékek és még sok más. Infra fényforrásokat használnak a keményfedeles bőröndök, mikrochipek, PET palackok, bizonyos üveg termékek gyártásakor, de találkozhatunk velük grillsütőkben, illetve egyéb konyhai berendezésekben, valamint szaunákban, illetve kiváló hatásfokú teraszfűtő berendezésekben.

A normál, látható fénytartományban is számos speciális célú fényforrás létezik, akár LED akár halogén technológiát alkalmazva jelző berendezésekben vagy biztonságot szolgáló készülékekben. 2005-től 2010-ig a Philips Magyarország Kft-vel álltunk szerződésben és forgalmaztuk speciális célú fényforrásait, majd 2010-től a Philips gyárakat megvásároló Dr Fischer cégcsoport képviseletét látjuk el és forgalmazzuk az általuk gyártott speciális célú fényforrásokat.

Amennyiben speciális célú fényforrásra van szüksége, akkor tudjon meg többet az általunk forgalmazott termékekről, hogy jól dönthessen:

error: