Rólunk

Cégünk 2005-ben alakult, ipari infra-technológiák kereskedelmével, forgalmazásával, illetve saját fejlesztésű infra-halogén sugárzóink értékesítésével.

Magyarországon 2005-ben elsőként telepítettünk infra-halogén technológiával zónafűtő rendszereket, kiváltva ezzel az 50%-kal rosszabb hatásfokú és jóval környezetszennyezőbb PB gázpalackos megoldásokat.

2007-ben egyre nagyobb piaci igény keletkezett lakó-, iroda épületek és üzemi csarnokok infrafűtésre, mint alternatív elektromos fűtésre. Ennek az igénynek a kielégítésére felvettük tevékenységeink közé ennek a technológiának forgalmazását, telepítését, kivitelezését. Szintén piaci igény hívta életre a fotovoltaikus napelemes rendszerek tervezését, kivitelezését amely sok esetben kötődik az elektromos fűtési rendszerek telepítéséhez. 2011 óta számos ipari létesítmény, középület, illetve  magán épületnél végeztünk el ilyen rendszerek telepítését, kivitelezését, valamint ellátjuk a telepített rendszerek felügyeletét országszerte.

2012-ben az elsők között telepítettünk, akkor még nagynak számító 30KVA inverter oldali monokristályos napelemes rendszert, kiváltva a rosszabb hatásfokkal működő polikristályos technológiát.

Több mint 10 éve látjuk el a Dr Fischer Grouppe speciális fényforrások piacának regionális képviseletét.

Célunk

Célunk a környezettudatos technológiák minél szélesebb körben való terjesztése, a legújabb, innovatívabb, hozzáadott értékű termékeken és szolgáltatásokon keresztül.

Elkötelezettek vagyunk az üvegházhatású gázok csökkentése mellett és minden projektünkre úgy tekintünk, mint egy befektetésre gyermekeink jövőjébe.

Ügyfeleink

Ügyfeleink környezet tudatos emberek, akik hosszú távon gondolkodnak és az energia megtakarításaikon keresztül biztosítják létezésük, működésük fenntarthatóságát, csökkentve ezzel ökológia lábnyomukat, amely így hozzájárul környezetünk megóvásához.

Az ideális partner számunkra, akinek a legfontosabb szempont az ár/érték arány, preferálja a hozzáadott értékű termékeket, szolgáltatásokat, valamint elkötelezett a minőség iránt.

error: