go to these guys Termék információ

+36 1 409 0730
+36 70 314 1610

Az infratech Hungária Kft.2005 októberében alakult az Infraszauna gyártók halogén technológiás sugárzókkal történő kiszolgálására, valamint szintén az infra-halogén technológián alapuló terasz, zónafűtők gyártása céljából.

Az elmúlt években a cég több ezer szaunába értékesített sugárzókat és gyártott ill. értékesített zónafűtő berendezéseket teraszokhoz illetve más kültéri vagy beltéri alkalmazási területhez.

Az infrahalogén hőmérsékleti sugárzók igen intenzív azonnali melegítőképességének köszönhetően számos ipari alkalmazási területen már teret hódítottak. A PET (pille) palack gyártástól, üveg fúvástól, processor gyártástól kezve, az autófényezésen át a festékszárításig számos területen nyújtanak gazdaságos technológiai megoldást.

Az Infratech Hungária Kft. ennek a kihívásnak megfelelően felvette tevékenysége közé ezen alkalmazási területek igényeinek kiszolgálása céljából az ipari halogén hőmérsékleti sugárzók forgalmazását. A piaci igényeknek megfelelően, mint szolgáltatás, vállaljuk termékeink házhoz szállítását ill. telepítését. Kollégáink dílmentesen nyújtanak szaktanácsadást és igény szerint helyszíni felmérést végeznek. A növekvő energia árak tükrében cégünk saját márkás ill. import infrapanelek, fűtőpanelek értekesítésével ill. telepítésével foglalkozik a piaci igényeknek megfelelően.

Az Infratech Hungária Kft. folyamatosan fejleszti és bővíti termékeinek körét, hogy megfeleljen vásárlói, partnerei fokozodó igényeinek.

.

Dohányzás vendéglátó egységekben

Dohányzás vendéglátó egységekben
Az Országgyűlés a keddi ülésén elfogadta a dohányzási törvény módosító javaslatát, amit a képviselők 271 igennel, 37 nemmel és 14 tartózkodás mellett hagytak jóvá. 2012. január 1-jétől...
Bővebben...

Radisol Infrafűtés

Radisol Infrafűtés
Az ember alapvető fiziológiai szükségleteinek egyike a környezet kellemes hőmérséklete. Ezért az épületek tervezésénél nagy figyelmet fordítanak ennek elérésére. Ez magas beruházási...
Bővebben...
Joomla inotur picma